Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η οικογένεια Ψάρρα ξεκινά την επαγγελματική της δραστηριότητα στην Παλιά Κούταλη της Μικράς Ασίας. Αντικείμενο της δραστηριότητάς της αποτελεί η αλιεία, η επεξεργασία και το εμπόριο φυσικών σπόγγων. Λόγω της Μικρασιατικής καταστροφής η οικογένεια μεταναστεύει στη Λήμνο το 1921. Εγκατεστημένοι πια στο νέο τόπο, τη σημερινή Νέα Κούταλη της Λήμνου, συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση. Το 1954 ο παππούς Χρυσόστομος Ψάρρας ιδρύει εταιρία που ασχολείται με την επεξεργασία και το εμπόριο φυσικών σπόγγων. Το 1987 ο γιος του, Ιωάννης Ψάρρας, αποφασίζει να επεκταθεί παράλληλα στη δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά του συνθετικού σφουγγαριού. Με γνώμονα την ποιότητα και με σεβασμό απέναντι στις αρχές της εταιρίας επιλέγει την εισαγωγή μίας καινοτόμου πρώτης ύλης, ευρωπαϊκής προέλευσης.

Η συγκεκριμένη ποιότητα είναι εκείνη που προσδίδει την γνωστή «υδρόφιλη» ιδιότητα στα προϊόντα της εταιρίας. Σε έκταση 2,5 στρεμμάτων δημιουργεί τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας και παραγωγής συνθετικών σφουγγαριών με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας επίσης γερμανικής προέλευσης. Στα 64 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της η εταιρία εξάγει τα προϊόντα της σε Αμερική, Καναδά, Χιλή, Μεξικό, Ισπανία, Αγγλία, Κίνα και Ισραήλ. Το 2017 η νεότερη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης αποφασίζει να εκσυγχρονίσει το εταιρικό προφίλ της εταιρίας και να προωθήσει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της με την επωνυμία “TREAT ME WELL”.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

60+

Χρόνια εμπειρίας

100%

Βιοδιασπώμενο και οικολογικό

100+

Σημεία πώλησης

TREAT ME WELL

Μέσα από αυτή την ονομασία η εταιρία επιθυμεί να προωθήσει τον όρο «συνειδητοποιημένη ατομική φροντίδα»

και παράλληλα να επικοινωνήσει την πρόθεση και επιθυμία της να φροντίσει το κοινό της. Ο συγκεκριμένος όρος δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει μια «Treat Me Well» φιλοσοφία στο χώρο της προσωπικής υγιεινής και προτρέπει τον καθένα να προσεγγίζει την ατομική φροντίδα τόσο του εαυτού όσο και των άλλων με «αγάπη».

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η TREAT ME WELL αναπτύσσει μια πελατοκεντρική εταιρική φιλοσοφία έχοντας ως σημείο αναφοράς το άτομο.

Για αυτό το λόγο αποφάσισε να σχεδιάσει μια σειρά προϊόντων τα οποία χαρακτηρίζονται για την ανώτερη ποιότητά τους, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό και εξελιγμένο design. Μέσα από τις επιλογές αυτές η εταιρία αποσκοπεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα Home Spa Experience. Οι εξειδικευμένες σειρές των προϊόντων είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να απευθύνονται σε κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά: FAMILY, WOMAN, MAN, KIDS, NEWBORN.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η TREAT ME WELL αναπτύσσει μια πελατοκεντρική εταιρική φιλοσοφία έχοντας ως σημείο αναφοράς το άτομο.

Για αυτό το λόγο αποφάσισε να σχεδιάσει μια σειρά προϊόντων τα οποία χαρακτηρίζονται για την ανώτερη ποιότητά τους, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό και εξελιγμένο design. Μέσα από τις επιλογές αυτές η εταιρία αποσκοπεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα Home Spa Experience. Οι εξειδικευμένες σειρές των προϊόντων είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να απευθύνονται σε κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά:FAMILY, WOMAN, MAN, KIDS, NEWBORN.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Η TREAT ME WELL σχεδιάζει φιλικά προς το δέρμα bath accessories με γνώμονα την ποιότητα και την εργονομία

δίνοντας έμφαση στην αξία του χρόνου που περνά κανείς στο μπάνιο του. Ταυτίζει κατ’ αυτό τον τρόπο την καθημερινή φροντίδα του εαυτού με τον όρο «quality time for you».
Βασικό γνώρισμα των προϊόντων της TREAT ME WELL αποτελεί η υδρόφιλη ιδιότητα των σφουγγαριών της. Με τον όρο υδρόφιλη αναφερόμαστε στη δυνατότητα που έχει το κάθε σφουγγάρι να απορροφά πολλαπλάσια ποσότητα νερού από το βάρος του, αποβάλλοντας έτσι ευκολότερα τα υπολείμματα ρύπων. Η ικανότητα αυτή του σφουγγαριού σε συνδυασμό με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του είναι εκείνα που το κατατάσσουν επάξια στην κατηγορία προϊόντων premium quality.