Ψάχνεις τρόπους να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμπει;

To «Anti-cellulite sponge» της TREAT ME WELL, το όποιο σχεδιάστηκε για κάθε γυναίκα, υπόσχεται να απομακρύνει εύκολα και αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας σας και να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος αφήνοντάς σας μια αίσθηση αναζωογόνησης. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και ταυτόχρονα περιποιεί την επιδερμίδα σας. Το σχήμα του το κάνει να ξεχωρίζει και επιλέχθηκε για να εφαρμόζει άνετα στην γυναικεία παλάμη.

Η καλύτερη τεχνική για να χρησιμοποιήσεις το «Anti-cellulite sponge» είναι σε συνδυασμό με ζεστό νερό, μιας και εκείνη την ώρα οι πόροι είναι ανοιχτοί και η μοναδική σύνθεση του σφουγγαριού, του επιτρέπει να μαλακώσει. Έτσι δεν τραυματίζει την επιδερμίδα, επιτυγχάνουμε ένα πιο βαθύ και εντατικό αποτέλεσμα και αφήνει το σώμα πιο λείο και απαλό. Με την καθημερινή χρήση του «Anti-cellulite sponge» διώχνεις τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα σου δείχνει πιο λαμπερή και πολύ απαλή.

Επιπλέον, το πρόσωπο θέλει ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα, μιας και είναι η καθημερινή εικόνα μιας γυναίκας.

Anti-cellulite sponge Treatmewell.gr macro

Παρακάτω είναι μερικά TIPS για την καλύτερη φροντίδα:

  • Για αρχή αν είστε βαμμένη αφαιρέστε το μακιγιάζ πριν αρχίσετε να καθαρίζετε την επιδερμίδα του προσώπου σας.
  • Έπειτα βρέξτε με ζεστό νερό το «Anti-cellulite sponge» γιατί έτσι ενεργοποιούνται οι ευεργετικές του ιδιότητες.
  • Ξεκινήστε με απαλές και μικρές κυκλικές κινήσεις με το «Anti-cellulite sponge» από το λαιμό και ανεβείτε σιγά σιγά προς τα πάνω στο υπόλοιπο πρόσωπο.
  • Έπειτα απλώστε την κρέμα ημέρας (αν είναι πρωί ) ή την κρέμα νύκτας (αν είναι βράδυ).

Ένα “μυστικό” είναι ότι επειδή το πρόσωπο είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή, χρειάζεται πολύ προσεκτικές , πιο απαλές κινήσεις και όχι έντονες γιατί μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το «Anti-cellulite sponge» της TREAT ME WELL και για το πρόσωπο;

Οι πόροι «δουλεύουν» για να καθαρίσουν τις τοξίνες κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Αν είναι φραγμένοι, παύουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Αυτό ισχύει για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και αν έχετε αρκετά ανθεκτικό εξωτερικό στρώμα. Έτσι το σφουγγάρι της TREAT ME WELL ενεργοποιεί και ανοίγει τους φραγμένους πόρους και βοηθάει να έχετε πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το πρόσωπο να λάμπει όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και την νύχτα να μην κλείνουν οι πόροι του προσώπου.

Δοκιμάστε και εσείς το προϊόν «Anti-cellulite sponge» της TREAT ME WELL και θα διαπιστώσετε ότι το σώμα σας και το πρόσωπο σας είναι πιο λαμπερό και απαλό ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ενυδάτωση και πιο βαθύ καθαρισμό.

Δείτε τα σφουγγάρια!